Elektrische installaties Antwerpen

Diensten

Elektrotechnisch advies Antwerpen

Teleport biedt u advies over elektrische installaties, infrastructuur, telecom of domotica. Na ons advies helpen we u mee de keuze te maken welke oplossing het best bij uw vereisten past.

Wij volgen elk project van A tot Z op. Daarbij werken we rechtstreeks met de klant of treden we op als tussenpersoon voor architecten, aannemers of uitvoerders.

         

Projectleiding

Teleport organiseert en co√∂rdineert al uw elektrische installaties (traditionele -en intelligente installaties, alarm, videofonie, …). We treden zelf op als werfleider of gaan op zoek naar de juiste onderaannemer, die perfect aansluit bij de noden van de klant.

Daardoor bieden we voor elke klant een duurzame oplossing op maat, waarbij we nooit het kostenplaatje uit het oog verliezen.

         

Technische ondersteuning

Bij een sleutel-op-de-deur project biedt Teleport technische ondersteuning aan bij het plaatsen van elektrische installaties (ook lichtontwerp en lichtstudie).

Op vraag kunnen we ook een meer coördinerende rol op ons nemen. Denk daarbij niet dat we aan de zijlijn blijven staan. Wanneer het nodig is, steken we maar al te graag een handje toe.

Doe beroep op onze ervaring

Contacteer Teleport voor advies en ondersteuning bij het plaatsen van uw elektrische installatie.

+32 3 257 01 29

+32 477 63 75 74

info@teleport-bvba.be

Contacteer ons